Home

Home2024-03-07T10:41:06+01:00

GEBRUIKTE HOOGWERKERS

Over Eurosupply Hoogwerksystemen B.V.

Wij zijn in 1990 gestart onder de naam Eurosupply Hoogwerksystemen en hebben ons ontwikkeld tot totaalaanbieder van hoogwerksystemen in Nederland en België. Wij richten ons op de verkoop van nieuwe en gebruikte hoogwerkers, verkoop van onderdelen, reparatie & onderhoud en het geven van opleidingen. Wij zijn dealer van de innovatieve fabrikanten Niftylift, Multitel en LGMG waardoor wij de markt continu voorzien van de nieuwste innovatieve en duurzame producten.

Een machine kopen gaat niet van de één op de andere dag, hier gaat veel werk aan vooraf. Wij geven vrijblijvend een goed advies op maat, zo komen wij bij u langs om de werklocatie op te nemen en alle mogelijkheden te bespreken. Na aanschaf van uw machine houdt het voor ons niet op, onze service- en onderdelenafdeling zorgen ervoor dat uw hoogwerker langdurig in goede staat blijft en ook kunnen wij voorzien in het geven van training aan de gebruikers van de hoogwerkers. Door onze jarenlange ervaring, bieden wij het juiste product voor een duurzame, efficiënte en veilige werkplek op hoogte!
Wij bieden ook financial lease mogelijkheden waardoor onze duurzame machines prijstechnisch zeer interessant zijn.

Ook kopen wij gebruikte machines in. Heeft u een gebruikte hoogwerker die u wilt verkopen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Inruil behoort ook tot de mogelijkheden.

Klik hier en lees over onze merken, missie, visie en waar wij als Eurosupply Hoogwerksystemen voor staan.

Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies op maat op 0168 32 9331 of stuur een mail naar sales@eurosupply.net

NIEUWS

BEKIJK ALLE NIEUWSBERICHTEN

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Titel

Ga naar de bovenkant