News (pagina 1 van 16)

Niftylift HR17NE geleverd aan Machine Verhuur Barneveld
Vandaag hebben we 2 Niftylift HR17NE elektrische hoogwerkers mogen leveren aan Machine Verhuur Barneveld
Vanaf vandaag zijn wij weer gestart met onze hoogwerker, heftruck en verreiker opleidingen
Vanaf vandaag zijn wij weer gestart met onze hoogwerker, heftruck en verreiker opleidingen
Een grote glimlach in moeilijke tijden
In deze tijd is niets mooier dan mensen heel even gelukkig te maken en een glimlach op het gezicht te toveren door mensen heel even op afstand met elkaar in contact te laten komen.
Heeft u al kennis gemaakt met onze duurzame spinhoogwerker SMX 210 E van Multitel?
Heeft u al kennis gemaakt met onze duurzame spinhoogwerker SMX 210 E van Multitel?
Wij zoeken een parts medewerker
Als technisch hoogstaand bedrijf hecht Eurosupply waarde aan kwaliteit en klantgerichtheid. Ter versterking van onze parts afdeling in Moerdijk zoeken wij momenteel een Parts Medewerker.
Wij zoeken een Algemeen Technisch Medewerker Bedrijfsburo
Ter versterking van onze technische afdeling in Moerdijk zoeken wij momenteel een Algemeen Technisch Medewerker Bedrijfsburo
Wintertrainingen in binnenlocatie
Het is herfst en ook de winter staat weer voor de deur, maar gelukkig worden de opleidingen bij Eurosupply binnen in het trainingscentrum gegeven en bent u niet afhankelijk van de weersomstandigheden.
Groen Techniek Holland
Eurosupply Hoogwerksystemen nodigt u van harte uit om onze stand te bezoeken op de Groen Techniek Holland beurs te Walibi Biddinghuizen.
Verrassingsfeest voor pensioen Henk de Moor
Woensdag 29 mei organiseerde de PV van Eurosupply een verrassingsfeest voor Henk de Moor ter gelegenheid van zijn welverdiende pensioen.
Wij zoeken (leerling) monteurs
Als technisch hoogstaand bedrijf hecht Eurosupply waarde aan kwaliteit en klantgerichtheid. Ter versterking van onze technische dienst in Moerdijk zoeken wij momenteel monteurs:
“We were pleasantly surprised with the custom solution that saves us a lot of time. Previously, an inspection took 3 days using aluminum scaffolding, but with the use of this compact machine (which could just get past the the bar to get inside) the time closed was limited to 1 day.”
Robert van den Berge, Klimhal Yellowstone