News (pagina 1 van 16)

Wij zoeken een parts medewerker
Als technisch hoogstaand bedrijf hecht Eurosupply waarde aan kwaliteit en klantgerichtheid. Ter versterking van onze parts afdeling in Moerdijk zoeken wij momenteel een Parts Medewerker.
Wij zoeken een Algemeen Technisch Medewerker Bedrijfsburo
Ter versterking van onze technische afdeling in Moerdijk zoeken wij momenteel een Algemeen Technisch Medewerker Bedrijfsburo
Wintertrainingen in binnenlocatie
Het is herfst en ook de winter staat weer voor de deur, maar gelukkig worden de opleidingen bij Eurosupply binnen in het trainingscentrum gegeven en bent u niet afhankelijk van de weersomstandigheden.
Groen Techniek Holland
Eurosupply Hoogwerksystemen nodigt u van harte uit om onze stand te bezoeken op de Groen Techniek Holland beurs te Walibi Biddinghuizen.
Verrassingsfeest voor pensioen Henk de Moor
Woensdag 29 mei organiseerde de PV van Eurosupply een verrassingsfeest voor Henk de Moor ter gelegenheid van zijn welverdiende pensioen.
Wij zoeken (leerling) monteurs
Als technisch hoogstaand bedrijf hecht Eurosupply waarde aan kwaliteit en klantgerichtheid. Ter versterking van onze technische dienst in Moerdijk zoeken wij momenteel monteurs:
Trots! Vandaag heeft Eurosupply de hybride Multitel autohoogwerker MT162 ontvangen
Verticaaldagen Benelux 2018
Ook dit jaar nemen wij weer deel aan de Verticaaldagen!
Wij zoeken chauffeurs
Ter versterking van onze logistieke afdeling zoeken wij voor onze dochteronderneming HWS Verhuur een chauffeur voor standplaats Moerdijk en een chauffeur voor standplaats Noordwijk.
Eurosupply levert Multitel MT222 EX aan MSR Verhuur
Eurosupply feliciteert MSR Verhuur met de aankoop van de autohoogwerker Multitel MT222 EX
“In recent years our cooperation has increased. We opt for the good cooperation and the quality of the equipment and organization. A company that is always evolving. Doing business on the basis of trust is something that is rooted deep for Eurosupply.”
Nick van Zwieteren en Hans van Zwieteren, MSR verhuur uit Ridderkerk