Service, keuring en onderhoud van uw hoogwerker nodig?

Werken op hoogte vraagt om een veilig en efficiënt hulpmiddel. Monteurs, bouwvakkers, elektriciens, schilders en glazenwassers maken dan ook graag gebruik van een hoogwerker.Ze moeten er vanuit kunnen gaan dat ze een veilige machine tot hun beschikking hebben. In de regel is dat gelukkig ook zo, steeds meer eigenaren en verhuurders van hoogwerkers nemen hun verantwoordelijkheid voor de veiligheid.

Service
Eurosupply heeft een eigen technische dienst en door jarenlange ervaring is onze technische afdeling in staat u adequaat en met vakkundigheid te helpen. Wij geven jaarlijkse onderhoud en inspectie beurten aan de meest gangbare hoogwerkers. Indien gewenst kunnen deze ook op locatie uitgevoerd worden. Heeft u een technische storing aan uw hoogwerker? Dan staan onze techneuten 24 uur per dag voor u klaar.

De voordelen opgesomd:

  • Jaarlijks schriftelijke herinnering
  • Veiligheidsinspectie of veiligheidskeuring
  • Veiligheidsinspectie en onderhoud kan worden gecombineerd
  • Eigen servicedienst met 24/7 storingsdienst
  • Garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Mogelijkheid tot Keuren en onderhoud op locatie
  • Mogelijkheid voor vervangende machine

Het keuren van klimmateriaal kunnen wij eveneens voor u verzorgen.

Jaarlijkse veiligheidskeuring
Ter voorkoming van onveilige situaties eist de overheid dat arbeidsmiddelen
machines en apparaten) periodiek gekeurd worden. Volgens de Nederlandse wetgeving is éénmaal per jaar de minimum eis waaraan voldaan moet worden.

De voordelen die u ervaart als u uw machine laat keuren door Eurosupply is dat u de keuze heeft om de machine een Veiligheidsinspectie door eigen personeel te laten geven of door een onafhankelijk ingeschakelde keuringsinstantie die wij voor u kunnen inschakelen.
De Veiligheidsinspectie die verricht wordt door ervaren Eurosupply personeel is afdoende voor de eis die gesteld is vanuit de wetgeving. Het pluspunt aan deze Veiligheidsinspectie is dat eventuele mankementen die normaal tot afkeur zouden lijden verholpen zouden kunnen worden.
Wekelijks hebben wij binnen Eurosupply ook een onafhankelijke keuringsinstantie welke voor ons ingebruikname en periodieke keuringen verrichten


Onderhoud
Eén van de belangrijkste eisen aan een hoogwerker is betrouwbaarheid en
bedrijfszekerheid. Niets is zo vervelend als een hoogwerker die je in de steek
laat, want dat gebeurt altijd op het verkeerde moment. Om dit te voorkomen is preventief onderhoud heel belangrijk.
Om betrouwbaar en bedrijfszeker te blijven heeft elke hoogwerker regelmatig onderhoud nodig. Wat er precies moet gebeuren en hoe vaak is door de meeste fabrikanten vastgelegd, onze monteurs zijn hiervan op de hoogte en weten welk onderhoud uitgevoerd moet worden.

Meer informatie over de keuring van uw hoogwerker?
Wilt u een veiligheidskeuring voor uw hoogwerker bij Eurosupply aanvragen? Of wilt u eerst meer informatie of een offerte?
Bel 0168 - 329 331
Stuur een e-mail naar td@eurosupply.net
Neem contact met ons op via het contactformulier.

“De laatste jaren is onze samenwerking geïntensiveerd. Wij kiezen voor de prettige samenwerking en de kwaliteit van het materieel en organisatie. Een bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Zaken doen op basis van vertrouwen zit diep in de wortels van Eurosupply.”
Nick van Zwieteren en Hans van Zwieteren, MSR verhuur uit Ridderkerk