Groen Techniek Holland te Biddinghuizen

donderdag 31 augustus 2017

Eurosupply exposeert op de Groen Techniek Holland Beurs te Walibi Biddinghuizen op 12, 13 en 14 september.

Wij presenteren o.a. de Hybride Niftylift HR17 hoogwerker. Deze machine is de eerste van een nieuwe generatie milieubewuste hoogwerkers van Niftylift. Vanwege zijn gewicht van 4.750 kg en een hefcapaciteit van 225kg is deze machine ideaal voor buitengebruik en door zijn accu is de hoogwerker ook geschikt voor binnengebruik.
In combinatie met het hybride aandrijfsysteem levert dit vernieuwende ontwerp uitstekende prestaties en een lager brandstofverbruik.
De Nifty HR17 hybride is voorzien van een dieselmotor die automatisch de elektromotor inschakelt zodra extra vermogen nodig is. Hierdoor kan de hoogwerker volstaan met een kleinere dieselmotor waardoor hij een lager brandstofverbruik heeft en minder gewicht. Een uitlaatgaszuivering systeem reduceert verder roetdeeltjes en geluidsemissies. Omdat de hoogwerker ook kan werken op de elektromotor alleen is deze ook ideaal voor gebruik binnen of “geluid stille” locaties.

Graag informeren wij u over de complete Niftylift productrange waarvan wij nog meer machines zullen presenteren tijdens de Groen Techniek Holland beurs.

 terug naar het nieuwsoverzicht
“De laatste jaren is onze samenwerking geïntensiveerd. Wij kiezen voor de prettige samenwerking en de kwaliteit van het materieel en organisatie. Een bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Zaken doen op basis van vertrouwen zit diep in de wortels van Eurosupply.”
Nick van Zwieteren en Hans van Zwieteren, MSR verhuur uit Ridderkerk