Aankondiging vertrek Daan van de Poel en komst Remon Scheper

maandag 4 december 2017

Daan van de Poel (54), voormalig eigenaar en oprichter van Eurosupply Hoogwerksystemen heeft besloten nieuwe uitdagingen tegemoet te zien en zal per 31 december 2017 uit dienst treden bij Eurosupply.

Daan van de Poel: “De verkoopoverdracht van Eurosupply Hoogwerksystemen aan de nieuwe eigenaren is sneller dan verwacht verlopen en de aansluitende fusie met HWS Verhuur is in een snel tempo succesvol gerealiseerd. Ik heb daarom besloten mijn huidige functie als Sales Accountmanager over te dragen aan de volgende generatie. Coert Nodelijk, Allard Maij en Dick Schalekamp hebben in korte tijd beide bedrijven samengesmeed tot een succesvolle verhuur- en verkooporganisatie. Ik heb dan ook het volste vertrouwen dat zij Eurosupply Hoogwerksystemen verder zullen uitbouwen tot een verkooporganisatie met een groeiend marktaandeel en dat het bedrijf een leidende rol zal blijven spelen op het gebied van kwaliteit en service. Ik kijk terug op een bijzondere prettige samenwerking met Coert, Allard en Dick en wens hen het allerbeste voor de toekomst. Natuurlijk spreek ik ook graag mijn dank uit naar al mijn collega’s en relaties die het mogelijk hebben gemaakt Eurosupply te maken tot wat het nu is. Voor mij is de tijd aangebroken voor nieuwe uitdagingen. Dat zijn er vele, dus wellicht tot ziens. Bedankt allemaal!”

De huidige rol van Daan van de Poel als Sales Accountmanager zal worden opgevolgd door Remon Scheper (41) per 1 januari 2018. Scheper is zeker geen onbekende in de sector. De afgelopen twee decennia was hij werkzaam als accountmanager bij Riwal en was hij een groot gedeelte daarvan werkzaam bij de nieuwe eigenaren van Eurosupply Hoogwerksystemen.

Coert Nodelijk: “Daan van de Poel heeft de afgelopen 28 jaar Eurosupply Hoogwerksystemen ontwikkeld tot een totaalconcept op het gebied van hoogwerksystemen. Het zijn de medewerkers die het bedrijf maken en zijn passie voor het vak heeft hij sterk over weten te brengen op de medewerkers. Het specialisme van Daan van de Poel is niet eenvoudig te vervangen, maar wij zijn ervan overtuigd dat deze uitdaging bij Remon Scheper in goede handen terechtkomt. Wij wensen hem veel succes toe en kijken uit naar zijn komst! Wij danken Daan van de Poel voor de mogelijkheid die hij ons geboden heeft om de groei van Eurosupply in de toekomst verder te ontwikkelen, zijn enthousiasme en de prettige samenwerking in de afgelopen periode. Wij wensen hem veel succes toe en we zullen elkaar zeker nog treffen voor een kop koffie bij Eurosupply Hoogwerksystemen!”terug naar het nieuwsoverzicht
“De laatste jaren is onze samenwerking geïntensiveerd. Wij kiezen voor de prettige samenwerking en de kwaliteit van het materieel en organisatie. Een bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Zaken doen op basis van vertrouwen zit diep in de wortels van Eurosupply.”
Nick van Zwieteren en Hans van Zwieteren, MSR verhuur uit Ridderkerk