Verticaaldagen Benelux 2018

woensdag 31 oktober 2018

Eurosupply Hoogwerksystemen nodigt u van harte uit om onze stand te bezoeken op de Verticaaldagen Benelux. Deze beurs is uitgegroeid tot de trots binnen de relatief kleine en gespecialiseerde bedrijfstak van hoogwerkers, aangevuld met verreikers, minikranen, hefsteigers en tal van aanverwante leveranties en diensten.

De hoogwerker- en verreikermarkt is een relatief jong marktsegment waar zich constant noviteiten aandienen. Ook Eurosupply Hoogwerksystemen volgt als verkooporganisatie alle ontwikkelingen op de voet en presenteert haar meest recente duurzame producten tijdens deze beurs. Verticaaldagen Benelux is een uitgelezen kans om kennis te maken met de laatste productontwikkelingen.terug naar het nieuwsoverzicht
“We zijn blij verrast met de maatwerkoplossing die ons veel tijd scheelt. Voorheen duurde een inspectie 3 dagen (aluminium steigers). Met het gebruik van deze compacte machine (hij kon precies langs de bar naar binnen) is de bedrijfssluiting tot slechts 1 dag beperkt gebleven.”
Robert van den Berge, Klimhal Yellowstone