Groen Techniek Holland

maandag 2 september 2019

Eurosupply Hoogwerksystemen nodigt u van harte uit om onze stand te bezoeken op de Groen Techniek Holland beurs te Walibi Biddinghuizen. De Groen Techniek Holland beurs is dé groene vakbeurs van Nederland en omdat wij als Eurosupply alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid op de voet volgen, kunnen wij hier uiteraard niet ontbreken!

Wij presenteren op onze stand trots de nieuwe hybride autohoogwerker MT162 van Multitel. Deze autohoogwerker kent vele voordelen zoals o.a. geen uitstoot bij het gebruik van accu’s, brandstof besparing en het opladen van accu’s tijdens het rijden. Daarnaast presenteren wij ook onze Niftylift kniktelescoop HR 17 Hybrid en de nieuwe elektrische kniktelescoop HR12LE. Fabrikant Niftylift heeft met deze HR12L een van de lichtste en meest veelzijdige machines in zijn klasse geproduceerd. Deze krachtige 12 meter kniktelescoop heeft een volledig elektrische aandrijving waardoor de machine zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, in milieuzones zoals de binnenstad en op geluidstille locaties.

Bent u geïnteresseerd en wilt u ons bezoeken, stuur dan even een mailtje met uw adres naar marketing@eurosupply.net Wij sturen u dan gratis entreekaarten toe. Wij hopen u op de Groen Techniek Holland beurs te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Gerard Mook & Remon Scheper
Sales Account Managers
Eurosupply Hoogwerksystemen BVterug naar het nieuwsoverzicht
“De laatste jaren is onze samenwerking geïntensiveerd. Wij kiezen voor de prettige samenwerking en de kwaliteit van het materieel en organisatie. Een bedrijf dat altijd in ontwikkeling is. Zaken doen op basis van vertrouwen zit diep in de wortels van Eurosupply.”
Nick van Zwieteren en Hans van Zwieteren, MSR verhuur uit Ridderkerk